Jeg leser...

fint lite om dagen. Hovedsakelig om 1.verdenskrig (pensum for kidsa på skolen) eller regelbok for golfspillere (pensum for meg som har begynt med golfing). Lite annet.

Leselysten er blitt borte med høstmørket. 

Derfor er det ganske stille her inne. Men jeg kommer nok tilbake. Litteraturklubben skal møtes om ikke så lenge, og til da skal jeg ha lest ferdig romanen vi har bestemt. Håper jeg.. 

2 kommentarer

Tine

12.10.2013 kl.15:01

Lite lesing betyr vel bare at du er med på andre ting. Jeg leser alt for mye, men i dag da jeg etter mange måneders venting i kø på biblioteket hentet Det syvende barnet, og så at det var en murstein på 850 sider, sukket jeg faktisk. Nesten glad jeg har to andre bøker som skal leses ferdig før jeg "må" begynne på denne. God helg, og lykke til med golfingen!

drømmeland

12.10.2013 kl.23:11

Tine:
Hei Tine. Ja, det er en del andre ting jeg heller bruker tiden på. Siste runde med golf i morgen for sesongen. Det er sånn det skal være føler jeg, at lesingen kan komme og gå. Plutselig er lysten der igjen, og vips har jeg lest mye på kort tid :)

Skriv en ny kommentar

drømmeland

drømmeland

29, Oslo

Bok. Bøker. Elsker å lese! Rett og slett. Bloggen er mitt bibliotek, en form for arkiv der jeg holder oversikt over bøkene jeg har lest. Du finner meg også på http://bokelskere.no/Ingeborgb

Kategorier

Arkiv

hits